JKA WF Romania
Asociatia Nationala de Karate

Comunicate de presa

Comunicat de presa 6/30.09.2016

Asociatia Nationala de Karate JKA WF Romania este  reprezentant oficial al JKA in Romania.

uraa2uraaa1

Comunicat de presa 5/10.05.2016

1 st JKA GASSHUKU NAKA TATSUYA BRASOV 13-15 MAI 2016

In aceasta dimineata,10.05.2016, am primit raspunsul oficial de confirmare de la JKA HQ TOKYO. Acesta confirma prezenta lui Naka Tatsuya Sensei in Romania la Brasov.

JKA WF Romania-Shotokan Association JKA-Kawasoe Group, va participa la acest GASSHUKU cu o echipa de instructori si sportivi.

Zoltan Nagy – Chairman JKA WF Romania

cfjka

Comunicat de presa 4/09.05.2016

1 st JKA GASSHUKU NAKA TATSUYA BRASOV 13-15 MAI 2016

Scrisoarea noastra oficiala, a JKA WF Romania- Shotokan Association JKA-Kawasoe Group ,catre JKA HQ Tokyo, pana in acest moment ,09.05.2016, nu a primit nici un raspuns.  In consecinta, daca acest Gasshuku se va desfasura in acest weekend,la Brasov, o echipa,de instructori si sportivi, a JKA WF Romania-Shotokan Association JKA-Kawasoe Group, va participa la acest seminar.

 

cfjka

Zoltan Nagy – Chairman JKA WF Romania

Comunicat de presa 3/06.04.2016

Incepand din data de 12.12.2012 ,Shotokan Association JKA Kawasoe Group Romania, detine Certificate of Membership ,semnat de Chairman JKA -N. Nakahara. Asociatia Nationala JKA Romania,functioneaza conform legislatiei in vigoare, avand afiliate 10 cluburi,sportivi si instructori legitimati JKA WF HQ.  In Romania functioneaza Club Sportiv Karate JKA Brasov Romania,recunoscut de Agentia Nationala pentru Sport,CIS BV/A2/00106/2004 , care utilizeaza site-ul www.jka.ro ,dar care nu are nici o autorizare din partea JKA WF HQ TOKYO. In consecinta,aceasta titulatura utilizata de acest club este ilegala,si induce in eroare opinia publica. JKA WF HQ Tokyo , emite certificate de recunoastere si afiliere pentru organizatiile care sunt inregistrate si platesc taxele de inregistrare . Organizatia Club Sportiv Karate JKA Brasov Romania nu are nici o legatura cu JAPAN KARATE ASSOCIATION WORLD FEDERATION, iar site-ul www.jka.ro prezinta o imagine falsa JKA.

Zoltan Nagy – Chairman JKA WF Romania

cfjka  EUCARDJKA-page-001-386x500  LEGJKA

============================================================================================================================

Comunicat de presa 2/21.02.2016

In urma informatiilor aparute in mediul on line, privind un posibil seminar sustinut de Sensei Tatsuya Naka in Romania, la Brasov in anul 2016, va informam ca acest lucru este FALS. Singura organizatie care poate desfasura si promova stagii cu instructori JKA in Romania, este Asociatia Nationala de Karate JKA WF Romania,conform autorizarii cu certificatul ROU 2 – Shotokan Association JKA Kawasoe Group Romania. Orice alta organizatie,club,asociatie,federatie, care utilizeaza in titulatura sa numele JKA, o face fara a avea autorizatia si recunoasterea oficiala a Japan Karate Association World Federation.

Zoltan Nagy – Chairman JKA WF Romania

 

CERTIF

============================================================================================================================

Comunicat de presa 1/2015

JKA AFROEURASIA CHAMPIONSHIP

30-31 MAI ITALIA 2015

A doua editie a acestei competitii a reunit la start 17 tari ,printre acestea aflandu-se pentru prima data si Romania. Competitia a avut trei categorii de varsta,cadeti 14-16 ani,juniori 17-21 ani si seniori +22 ani.Fiecare tara a avut dreptul sa inscrie 2 sportivi pentru fiecare categorie de kata si kumite individual, si 2 echipe pentru kata si kumite echipe.  Echipa JKA ROMANIA a participat cu 3 sportivi ,Alexandru Shein categoria juniori si Doru Burdan impreuna cu Bogdan Iuga  la seniori. Al patrulea sportiv din echipa ,Bogdan Dolinschi nu a putut face deplasarea la competitie datorita unor probleme medicale. In acest fel echipa de kumite nu a mai putut fi inscrisa in concurs. La categoria kata individual juniori ,Alexandru Schein a avut un parcurs bun ajungand in finala de 8, trecand foarte aproape de intrarea in finala de 4. Un loc 5 este onorabil ,tinand cont de faptul ca si el a participat la competitie cu probleme medicale.  La seniori ceilalti doi sportivi romani,au intrat la kata in primul tur cu cei doi finalisti din editia precedenta. Aprecierile pozitive pentru  executiile celor doi sportivi romani, ne-au indreptatit sa credem ca doar ,,ghinionul” ne-a impiedicat sa accedem in turul urmator. Competitia de kata echipe a fost intr-adevar dificila datorita nivelului de pregatire  foarte ridicat al participantilor,si datorita faptului ca echipa Romaniei a intrat prima pe tatami (Gojushiho sho). Cu toate acestea ,increderea a fost maxima si executia foarte buna.Echipa Romaniei a intrat  in finala pe pozitia a treia dupa Italia si Rusia,acestea fiind ultimele care au evoluat pe tatami in calificari,iar a patra echipa fiind cea a Germaniei.In finala de duminica echipa Romaniei a primit aplauze puternice din partea publicului,avand de asemenea o executie foarte buna(Gojushiho dai).Locul 3 ! Competitia de kumite a inceput bine pentru Schein ,un jodan zuki- wazari castigat in primele secunde ale meciului, apoi o relaxare prea rapida, a dus la pierderea avantajului de jumatate de punct,si in final sa mai piarda o jumatate de punct(wazari) ,in consecinta meci pierdut. Burdan a avut un meci cu doua tehnici foarte bune de atac,un mawashi geri chudan si un gyaku zuki nepunctate ,si a pierdut meciul la doua wazari.Amandoi sportivii au avut o atitudine foarte buna pe tatami, lucru apreciat de partenerii lor de competitie.

Zoltan Nagy – Chairman JKA Romania

Categorii