1 St JKA Gasshuku Ueda Daisuke Sensei Timisoara & Sannicolau Mare

1 St JKA Gassuku Romania -Ueda Daisuke Sensei
JKA WF Romania, Asociatia Nationala de Karate, a fost pentru o saptamana gazda unui eveniment important pentru Karate do Shotokan din Romania!
Primul JKA Gasshuku Romania,condus de un instructor care vine din JKA Hombu Dojo in vestul Romaniei, la Timisoara si Sannicolau Mare!
In saptamana 14-21 noiembrie 2017, l-am avut invitat in Romania, la Timisoara si Sannicolau Mare ,pe Ueda Daisuke Sensei , Instructor in Hombu Dojo JKA (Japan Karate Association). A fost o onoare si o bucurie pentru noi toti ! Ueda Sensei, a predat karate pentru toate grupele de varsta si grad, la fel cum o face in Japonia! A fost un eveniment special si deosebit in acelasi timp! Toti practicantii au fost uimiti si incantati de calitatile lui Ueda Sensei, si de tot ceea ce a predat la acest Gasshuku ! A fost un Gasshuku cu 4 zile de antrenamente, la un nivel foarte ridicat, conform standardelor JKA! Multumim Sensei! Arigatou Gazaimashita! Oss!
Au fost prezenti membri Asociatiei Nationale JKA WF Romania, copii, juniori,tineret si seniori, din Timisoara,Sannicolau Mare, Jimbolia,Cenad, Dudestii Vechi,Gottlob,Beba Veche,Comlosu Mare,Teremia Mare,Oradea,Cluj,Iasi,Bucuresti,Brasov! A fost de asemenea prezenta echipa JKA Germany, condusa de Dinu Claudiu Sensei! Oss! Ueda Daisuke Sensei,instructor JKA in Hombu Dojo Tokyo, a fost si oaspetele Primariei Orasului Sannicolau Mare! Multumiri domnului Primar Danut Groza si domnului viceprimar Radu Asaftei! Multumiri Presedintelui Clubului Unirea Sannicolau Mare, Flavius Sitaru, pentru sprijinul acordat in organizarea acestui Gasshuku!
Multumim prietenului nostru Cezar Grinea pentru cea mai buna traducere!